Innkalling til foreldremøte

Tid: Torsdag 14.mars kl. 18.00
Sted: Best Western Horten Hotell
Det blir ikke avholdt trening for barna denne dagen.

Treningsmiljø
Vi ønsker dere hjertelig velkommen til en uformell samtale. Klubben vil ta opp noe av det som vi har jobbet spesielt med i den siste tiden. Samtidig er det en fin mulighet for foreldrene både til å bli bedre kjent med klubben barna deres er en del av og hverandre

Foreldrerepresentanter
Vi har tidligere hatt stor hjelp av dyktige foreldrerepresentanter som har fungert som bindeledd mellom foreldre, styret og elevene. For øyeblikket ha vi ingen representanter og vi ønsker å gjeninnføre denne funksjonen. Vi ønsker oss noen som kan bistå ved arrangementer og aktiviteter som blir gjennomført. Det hadde vært ideelt med to personer som kunne samarbeidet om oppgaven.

Lokalene våre
Klubben vil skissere våre tanker angående lokalene våre på Falkensten.

Sommerleir
Informasjon om sommerleiren på Moi 27. – 30. juni.

Tufte wear
Olav Tufte vil presentere undertøy fra sin nye kleskolleksjon. Han har kommet frem med en kleskolleksjon med et spesielt fokus på kvalitet og miljøvennlighet. Plaggene produseres av cellulose fra bambus noe som gir høy kvalitet og mindre miljøbelastning sammenlignet med f.eks bruk av bomull. Det blir mulighet for å kjøpe produktene på møtet og noe av overskuddet går tilbake til klubbkassa.

Innspill fra dere foreldre
Hvis dere har innspill til saker dere vil ta opp på møtet så send meg en epost i forkant.