Bergen open 2017

Dro over fjellet etter GULL!!

Fredag dro Marie Moe Haughem 17 og Ida Aurora Karlsen 13 til Bergen for å hente hjem medaljer. Begge skulle delta i Kyokushin Open sammen med utøvere fra hele Norge, det kom også utøvere fra Italia, Ungarn og Sverige. I Kyokushin Open konkurreres det i fullkontakt karate. Disse to jentene legger ned mye tid i trening, er blitt erfarne og det ga uttelling i gull til Marie og sølv til Ida Aurora.

bergenopen2017

Endelig! sier Marie, jeg har hatt mange 2. Og 3. Plasser, men aldri fått lov til å stå på toppen av pallen. Og mest sannsynlig er dette mitt siste stevne som junior siden jeg fyller 18 år i sommer. Så dette var veldig stort for meg.

Støtteapparatet var litt nervøse på fredags kvelden da de måtte snu på Hardangervidda og finne en annen vei over fjellet pga dårlig vær. Og når det topper seg med vedlikehold i tuneller på Vestlandet som medfører steging over flere timer begynner det å se mørkt ut, men jentene var superflinke til å bare slappe av og sove litt i bilen. Så da vi kom frem til hotellet kl 5 på morgenen fikk vi ett pr timer søvn i seng samt frokost sier coach Henrik Heyer.

Neste nå er Juniorcup som vi avholder på Orerønningen ungdomsskole til lørdagen der klubber fra hele Østlandet sender sine utøver. Dette er et introduksjonsstevne der de med liten eller ingen erfaring skal få prøve seg mot andre utøvere. Dette blir spennende å følge med på, for der møter vi jo de neste medaljesankerne, sier Henrik

På bilde: Fra venstre Ida Aurora Karlsen, Marie Moe Haughem og Henrik Heyer