Norgesmesterskap i Karate lørdag 17.mars

7Det er nylig blitt avholdt norgesmesterskap i karate i regi av Norges kamsport forbund.

Flere ulike karatestilarter var representert i St Hallvardshall i Drammen 17.mars.

Horten karateklubb hadde ansvaret som medarrangør for fullkontaktdelen av Norgesmesterskapet. Terje Christensen fra Horten hadde som leder av arrangementsgruppen lagt ned et solid arbeid i forkant av arrangementet og sikret en smidig og flott gjennomføring av arrangementet.

Horten karateklubb stilte med fire utøvere. Christoffer Robin Bøe i fullkontakt, Erik Livermore og Vebjørn Cristensen i fullkontakt junior og Ronny Stensnes i fullkontakt med begrensninger. Vår egen Sensei, Sjur Vestlie stilte som mattedommer.

Bøe stilte i sitt første fullkontaktstevne. Han gjorde en flott innsats hvor han styrte motstanderen dit han ville. Etter å ha satt ut motstanderen med en poenggivende teknikk mot kroppen var det ikke tvil om seieren. Litt uerfarent tillot han motstanderen å sette noen harde treffere i lårene, noe som senere førte til at Bøe måtte bryte turneringen.  Han sikret imidlertid  tredjeplassen. Christensen og Livermore holdt svært høyt teknisk nivå i sine kamper og delte til slutt tredjeplassen i juniorklassen. Etter mange år med fullkontaktstevner stilte Stensnes i år i fullkontakt med begrensning. Han gikk en teknisk lekende kamp mot en aggressiv motstander. Stensnes tapte kampen etter dommeravgjørelse og endte dermed uplassert.

Publikum fikk en flott fremstilling av flere ulike karatestilarter og konkurranseformer. Det ble i alle kampene vist godt teknisk nivå, og fin dømming sikret et flott gjennomført stevne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *