Teen Challenge 2015

Det var 21 spente ungdommer som møtte på Orerønningen tidlig lørdag morgen. For mange var det absolutt første gang i stevnesammenheng.

I ukene på forhånd har det blitt lagt ned mye arbeid på trening og ikke minst på ekstratreninger i helgene.

Nå skulle teori settes ut i praksis. Det er et ganske annet spenningsnivå i konkurranse i forhold til vanlig sparring i Dojoen.

Alle gjorde en god figur og fikk vist sitt beste opp mot dyktige motstandere.
DSC_7843 1 Her er noen av våre pokalhøstere.
På førsteplasser: Daniel Kronbord, Even Persen Nøtland og Christoffer Bøe
På andre: Mathias Wiik Rafoss, Jonas Jenset og Ida Aurora Karlsen
Tredjeplass: Magnus Dahl, Inarn Sakdiwat Åm, Joakim Konst og Marie Moe Haughem

Det var et sterkt felt som møtte til Start. Sju norske klubber fra både vest,- sørlandet, og østlandsområdet stilte. Også sju svenske klubber kom over grensen med tilsammen 30 dyktige fightere. Tilsammen var det hundre påmeldte.

For mange var det første gang de fikk sett kamper på høyt internasjonalt nivå med utøvere som er i oppkjøring til Europamesterskapet. Her kan det trekkes frem Lisa Linder og Johan Strömer som tok hjem beste fighter-prisen til Bollebygds Kyokushin. Her var det mye å lære.

Det ville vært umulig å gjennomføre et slikt arrangement uten hjelp av foreldregruppa. Lin Persen og Olav Rafoss gjorde en fantastisk jobb med å organisere det hele og Terje Dalen var en kjempe som stevneleder i sekretariatet. Tusen takk til alle som bidro til en bunnsolid gjennomføring.