Flott innsats på NorgesCup på Lista 13.oktober

Vi hadde med oss 3 deltakere der alle skulle gå kamp, samt en  som også skulle gå kata.

IMG_5443 2

Jonas begynte med 2 katarunder rett etter hverandre. Det er de beste kataene vi har sett han gå, det ble tøft mot et høyt nivå på to andre utøverne som hadde både en og to striper på de sorte beltene sine, men det holdt til en 3. plass.

I kampdelen var Ida den første av våre deltager, og to raske hodespark sørget for enkel seier i eneste kampen hun var satt opp i.

Neste deltager var Emil som måtte jobbe hardt i den første kampen sin. En større og sterkere motstander presset godt i begynnelsen og ordnet seg et halv poeng før Emil klarte å få kontrollen tilbake. Med poeng i motstanders favør gikk seieren den veien.

I den andre kampen møtte Emil en motstander på hans egen størrelse og Emil klarte å vinne på poeng før tida gikk ut.

Så var det igjen Jonas sin tur, denne gangen i kamp. Han prøvde seg på fullkontakt-rekrutt uten begrensninger, noe som betyr at gjennomgående spark og knær mot hode er lov, Hansker bruker man ikke, men leggbeskyttere skal brukes. Han møtte en sterk motstander og det ble en lang kamp der begge hadde sine perioder der de dominerte med godt press på hverandre. Da flaggene fra dommerne reiste etter 3 minutter var gått gikk motstanderen av med seieren. Med en så god fullkontakt kamp etter lang tid uten kamperfaring er vi fornøyd med.

Jonas og vi gleder oss til å se han i neste turnering.

Alt i alt ble det 1 gull. 1 sølv og 2 bronse på Horten karateklubb.

Jonas Jenset. 3. plass i kata og 2. plass i kamp.

Ida Aurora Karlsen. 1. plass i kamp.

Emil Moe Haughem. 3 plass i kamp

Referent: Henrik Heyer