Karatesamling i høstmørket

Etter en super treningssamling med over 20 ungdommer er det tydelig at det er mye talent å se.

Samlingen var lagt opp med tanke på å ha en sosial profil med overnatting og felles måltider og samtidig ha en karatefaglig utvikling innen teknikklevering og kata. Spesielt hyggelig var det for Hortensgjengen å stifte bekjentskap med fire av Færder karateklubbs dyktige jenter

Første økt var lagt opp med mye blandet med oppgaver av teknisk art. I oppvarming og videre var det fokus på bruk av hoftene og posisjon i leveringa av teknikk. Alle fikk både «Rocka» og «bowlet» En «Jimmy-spesial» fikk også plass. Teknikk i stilling og beveglese tok så over med tanke på å bygge kroppserfaring mot kataene. Ulike c-moment fra kataene ble grundig testet ut og innstudert.

Det er uvant for de fleste ungdommene å trene såpass sent på kveld og da pizzaen kom på bordet så var det ikke noe å si på appetitten.

full konsentrasjon før sola stiger. Morgentrening med morgendagens helter.

Ingen treningssamling uten overraskelser. Grytidlig lørdag morgen var det tid for en førfrokostøkt. Oppvåkning og pakking ble lynraskt gjennomført før alle stod morgenklare på linja. Denne økta sto kneplassering og sparketeknikk på skjemaet pluss en god porsjon kihon av det ikke helt enkle slaget. Teknikkforrådet skal også utvides etterhvert, så her fikk alle litt å bryne seg på.

Det gjør seg med frokost etter morgenøkta.

Etter en god frokost og opprydding og vask av Djoen stod siste økt på programmet. Kataene opp til og med pinan yon ble grundig utført. Det ble nødvendig med en oppdeling av partiet her for å tilrette best mulig for alle sammen.

Takk til alle involverte for en flott samling.