To gull og en sølv i Karate-NM

20180310_165923Suveren innsats i årets NM i fullkontaktkarate.
Dagen startet med rekordmange deltakere i kata. Ida og Jonas stilte i sine respektive klasser og fikk vist hva de er gode for. Begge to gjorde sine absolutt beste kataer på matta. Det endte med en svært respektabel fjerdeplass til begge to. Viktigst var at de fikk vist absolutt sitt beste og ikke minst fikk gått flere runder hver med rekvalifisering.
Ida som var listet både i kata og i kumite fikk en positiv overraskelse. Det så ikke ut til at det skulle bli kamp etter som hun var alene i sin klasse men hun fikk tilbud om å møte en eldre junior på samme vekt. Ida tok utfordringen og endte med å slå Turid Sofie fra Kristiansund. Ida fikk wasari etter en kjapp jodan mawashigeri og ble Norgesmester.
Emil endte på en svært sterk annenplass etter å ha slått ut David fra Færder og Ola fra Egersund. Han viste smart og god fighting i de to første kampene. I finalen møtte han en motstander som klarte å sette to kjappe mawashigeri jodan og dermed ble det annenplass.
Mathias startet godt i kampen sin og kontrollerte kampen bra. Motstanderen møtte med gode sterke mae geri men Mathias viste god fysikk i forhold til motstanderen sin men da buksa løsna fikk motstanderen en pause han utnyttet til å komme seg tilbake i kampen. Mathias ble truffet av en jodan mawashigeri som ga motstander en wasari.
Henrik har ikke hatt noe større forberedelse med sykdom helt inn mot konkurransen. Det viste seg fra første stund at planen var å avvente for så å kontre uten å kaste bort unødige krefter. Og det betalte seg. Henrik kan reise hjem med norgesmestertittelen.
Gratulerer til alle som deltok. Herlig innsats fra dere alle.