Banzai Karatecamp

camp banzai
camp banzai
Denne helgen var det trening i regi av Banzai karateklubb i Gøteborg med Jimmie Collin og Cecilia Wallin som hovedinstruktører.
Vi var 8stk fra Horten samt andre norske klubber som glimtet med sin tilstedeværelse. Første kvelden fant vi ut hvor hard en ju jitsu økt kan bli, og vi hadde også forfriskende kihon i en av Gøteborgs parker. De neste 2 dagene ble det morgenjogg og fine økter med fokus på fighting fra forskjellige avstander, fightstart og trening på gode kombinasjoner, både på hverandre og på den berømte blåputa. De har et fjell de kaller «Berget» rett utenfor dojoen og det fjellet ble vi godt kjent med. Blant annet med løping og konkurranser med morsomme og utfordrende poster.

Selve arrangementet var veldig godt planlagt og utført og Sensei Annika Peterson med sine instuktører tok godt vare på alle som var på besøk i helga. Fantastisk mat, god instruksjon, god informasjon og god stemning hele veien er stikkordene her. Tilogmed skuespill hadde en plass på agendaen.

Det er ingen tvil om at dette var en stor suksess og vi gleder oss allerede til neste gang Banzai karateklubb arrangerer et seminar.