«Slossing på løkka» og pre-kick-off, kick-off i Horten

Så langt i sommer har det vært bra med oppmøtet på onsdags økter – slossing på løkka. Mellom 12-20 medlemmer har regelmessig kommet sammen og flytsparra, og da også til tider med utøvere fra Færder KK.

Søndag 7.august så toppet det seg med en regional pre kick-off, kick-off, hvor de tre regionale klubb (Ringerike, Færder, og Horten) kom sammen med selebert besøk i fra Danmark. Sensei Mathias Halberg var på familie visitt i «Moderlandet», og da hadde han samtidig satt av tid til en liten Hortens visitt. Vi fleste kjenner Sensei Mathias fra den Danske Kamp Seminaret som avholdes på vinter/vår halvåret.  Her samles mange av nord-europas beste fightere for faglig innspill og Sensei Mathias legger alltid forholdene til rette med noen av de ypperste instruktørene verdens eliten.

Sensei Mathias har også en sterk internasjonal fighting karriere å vise til, og han har stått på pallen i flere internasjonale stevner samt pallplasseringer i EM. Når dette er sagt så er det også verdt å merke seg at Sensei Mathias holder seg meget godt oppdatert og sylskarp innenfor den tekniske utviklingen av fullkontakt karaten,  og dette fikk alle smake litt av denne søndagen.

Totalt sett var vi rundt 25 stk denne søndagen som barket i sammen. Og dette må man si er rimelig bra på en søndag i august, tatt i betrakting at det fortsatt er ferietid og av sesong.

Stå på folkens, vi sees til Onsdagen -s)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *