TEEN EXCHANGE SCANDINAVIA 25. – 27. Februar, 2011

TRENINGSSAMLING med JIMMI COLIN

Kumitegruppa og landslaget har igjen gleden av å inviterer til treningssamling i samarbeid med våre Svenske frender. Poenget med samlingen er å legge forholdene til rette for våre unge samt uærfarne utøvere slik at de skal tidlig få; 1) teknisk innspill fra verdens eliten, og 2) få muligheten til å sparre på tvers av skandinavias landegrenser og derav  internasjonal erfaring allerede som junior.Tema for treningssamlingen.  Samlingen tar utgangspunkt i fullkontakt kumite men med et lekent fokus. Øktene vil bestå av teknsik drilling, fysisk trening relatert til kumite samt ”leken” sparring. Vi skal komme sammen og ha det ”rolig” som de sier i Sverige.

Treningstider (Endringer på treningstidene kan forekomme).

Dag & Tid Tema

  • Fredag 25. Kl 18 -20:00 : Bli kjent, teknisk drilling og noe sparring.
  • Lørdag 26. Kl 10-12:00 : Teknisk drilling og noe sparring.
  • Lørdag 26. Kl 15-17:00 : Teknisk drilling og noe sparring.
  • Lørdag 26. Kl 18–20:00 : Sosial mingling og mat.
  • Søndag 27. Kl 10-12:00 : Avsluttende økt og sparring.

Sted.

Treningene blir avholdt i Horten Karateklubb sine lokaler på Falkensten skole i Horten, for videre informasjon (kart) se informasjon på våre nettsider, www.hortenkarateklubb.net. Men, det kan også hende vi legger treningene til Orerønningen Ungdomskole.

Pris. kr 200,- for treningssamlingen. Det er kr 50,- i rabatt for familie medlemmer for andre og tredje deltager.  Avgiften betales ved treningsstart.

OSU!
Sjur Vestlie
Klubbleder HKK

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *